Scânteie Politică

Șobolanii părăsesc primii corabia care se scufundă

Într-o scrisoare deschisă de despărțire adresată membrilor PSD Brașov, fostul prefect Mihai Mohaci, povestește cum a dus o viața rea în PSD.

Mai că-mi era milă de bietul om, abuzat de președintele partidului Dragnea, fiind el si colegii lui „buni să ridicăm mână când ni se spunea”. Cu demnitate adică, în PSD poziția preferată fiind a ghiocelului. Nimeni nu are coloana vertebrală desigur. Cum să nu votezi cum ți se spune? Păi nu cumva ți-ar dăuna? Nunu, în PSD nu există disidenți. Ntz ntz!

„Partidul scade in sondaje la Brașov!” se lamentează mai departe Mohaci. Vaai, mi-e milă sincer de PSD. Oare ce au facut sa merite asta și acum unii dintre membri (sau deja foști membri) să recunoască primii asta? Oare ce au făcut pentru Brașov??

„Astăzi, mă dezic de modul in care PSD-ul este condus atât la Brasov cât și la nivel central”. Doar astăzi, acum 5 ani când ordona Jandarmeriei la Onix să intervină în mulțime, nu se dezicea de PSD. Om cinstit și cu principii! Eu nu am uitat seara aceea! Nici sfidarea și nici aroganța cu care a întâmpinat niște oameni pașnici care manifestau contra unei viitoare exploatări miniere distructive pentru România pe toate planurile.

„In ultimii 2 ani nu a venit nimeni de la București la Brașov” plânge mai departe Mohaci în aceeași scrisoare. Păi cum să vină dle? Dacă pe DN faci 3h si pe calea ferată cam la fel? Cine are timp de pierdut sa fie huiduit în Brașov? Să fim serioși acum.

Dar pentru că un șobolan simte din timp când corabia incepe să se scufunde, pleacă. Însă nu de tot. I se pare că mai are ceva de spus în politică și continuă într-un alt partid de centru-stânga scos la rampă de Ponta. Nu pot decât să-i urez o lipsă totală de succes cu acest nou proiect.

Textul plin de lamentări, plânsete și vaiete, așa cum îi place unui pesedist să scrie în „ceasul despărțirii” se află aici.

E momentul ca astfel de personaje politice insalubre să se retragă în negura uitării și locul lor să fie luat de oameni noi !

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s