Uncategorized

Despre Tudor

Cred că îl știu pe Tudor din vedere din timpul protestelor împotriva exploatării de la Roșia Montană din 2013. L-am votat în 2016 pentru că votam USR-ul ca alternativă la vechea clasă politică, era nevoie de oameni noi și de un partid diferit ca de aer. Oficial ne-am cunoscut când am intrat eu în USR în 2018. Atunci am descoperit un om foarte inteligent, principial, un tip corect și integru, care făcea politică diferit – transparent și onest și care își construise CV-ul pe 3 continente. 

 

Ce scria pe pliantul electoral de la alegerile din 2016 a îndeplinit în timpul mandatului de deputat, cred că este cea mai bună carte de vizită pe care o poate arăta un politician când cere din nou votul alegătorilor. Pe lângă asta, a făcut direct pentru Brașov și administrația brașoveană mai mult decât cei cărora le scria în fișa postului că trebuie să facă ceva. Lupta constantă pentru Aeroport de exemplu, toate amendamentele depuse pentru proiectele de infrastructură brașoveană, inovațiile în spațiul civico-politic cum au fost dezbaterea despre Parc // Parcare sau implementarea Bugetării Participative, înțeleasă însă atât de prost de Primărie.

 

Tudor e un luptător, nu se vede mereu și nu se vede tot, pentru că este un tip modest, prea modest din păcate pentru realizările pe care le are și pe care omite să le comunice. Votul în diaspora prin corespondență și secțiile de votare deschise 3 zile, au făcut ca sute de mii de români să nu mai fie umiliți la cozi de către statul român iar Tudor a fost unul dintre principalii lui artizani. Este o realizare imensă aceasta deoarece în politică este foarte greu să faci bine tuturor alegătorilor, indiferent de preferința politică a acestora.

 

În ultimele luni, când întreaga omenire a fost lovită de noul coronavirus, 3 dintre măsurile propuse de Tudor au fost adoptate de Guvern, măsuri bune pentru toți românii, iar în vidul de idei pe care l-a traversat guvernarea, le-au picat ca o mănușă. Este greu de găsit un bun analist și strateg care să aibă viziune de ansamblu asupra dezvoltării unei comunități, iar noi îl avem în persoana lui la Brașov, trebuie doar să-l votăm. 

 

Este singurul candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean care are un program structurat pentru Brașov și care vede Consiliul Județean ca pe un integrator de soluții depășind cadrul tradițional absolut prăfuit în care îl menține administrația actuală.

 

 Tudor a demonstrat că se poate duce o politică diferită în Parlament și în interiorul USR, inclusiv prin modul total transparent și lipsit de populism prin care face politică. Nu va fi văzut în campanie folosind orice artificiu emoțional pentru a genera un like//love în Social Media sau cristalizînd în hashtag-uri lipsite de sens promisiuni lipsite de substanță. Citiți programul lui Tudor Benga pentru un Brașov conectat, educat și sustenabil, o să vă convingă de faptul că Brașovul poate fi administrat diferit, mai bine, cu beneficii reale pentru toți brașovenii. Ne vedem la vot în 27 septembrie! 

 

#tudorbengalaconsiliuljudetean 

http://www.tudorbenga.ro

 

 

 

Standard

7 gânduri despre „Despre Tudor

 1. Ade zice:

  V-am văzut luni la lansare. Tu Miha, arătai tare fain. 🙂 Așteptam un text de la tine, că am văzut că nu mai scrii așa des. Făină surpriză ca textul e despre Tudor. Corect 100%. Succes lui și nouă!

  Apreciază

 2. Motanul Încălțat zice:

  Mă oftic și știi de ce. Șanse către zero. Veștea e pe toate gardurile și lumea-I proastă. Sunteți niște politicieni (el, că tu nu) de nișă. Niște oameni de nișă (amândoi) în cel mai de nișă partid din țara asta care nu poate să vă înțeleagă pentru că este un decalaj prea mare între voi doi și restul.

  Ai scris frumos. Echilibrat.

  Păcat de noi.

  Apreciază

 3. Dan V zice:

  Citește P-Spătaru programul lui politic pe 7pagini.
  Trebuiau făcute niște schițe.
  Îl bate Veștea (și bine îi face poate rămâne fără cuvinte și nu ne mai asasinează cu romane) de-l ascultă cu urechea. Mai trăiești să ne omori cu texte? Ia d-aici.

  Apreciază

 4. Cristian Miroiu zice:

  Mai aveți ceva în comun pe lângă ce a fost scris deja. Scrieți mult. :)) Tu mai bine decât el, mai la obiect. :)))) Bravo, oameni smart, eu o să – l votez, deși… Dar hai să vedem ce minune o ieși :)))))

  Apreciază

 5. Cristi Zoreanu zice:

  Ești o tipă mega talentată, ai scris fără miau-miau și fără să iasă o odă sau un imn. Tu de fapt cred că ai putea scrie orice, pt că am văzut scrise și analize economice și marketing electoral și texte lirice.

  Îmi pare rău de noi, de brașoveni, că Tudor nu e așa cunoscut și că oamenii sunt proști. Îmi pare rău că tu nu candidezi la CJ cum trebuia inițial, te urmăresc pe Facebook și ești foarte incisivă. Ai fi fost un plus în CJ.

  Se vede că amândoi sunteți mult peste media din politica actuală. Succes în orice veți face în viitor!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s