Uncategorized

Propășirea neamului românesc

Haideți să vă zic. 

Am semnat on-line pentru candidații USRPLUS la alegerile parlamentare 2020.

A fost simplu, a durat mai puțin de 3 minute, am făcut – o de la mine din sufragerie în timp ce ascultam știrile matinale. Iar știrile erau rele. Pentru că erau despre numărul crescut al bolnavilor de Covid-19 și despre efectele pandemiei asupra economiei și am auzit și ecouri pesediste de la alegerile locale exemplificînd zicala „hoții strigă hoții!”. 

Am semnat pentru că există oameni în USRPLUS care au fost model de competență și deschidere, care au trasat noi linii în comunicarea politician – cetățean, care au avut succes fiind într-un partid de Opoziție și au viziune asupra dezvoltării României. Am semnat cu speranța că știrile, parțial, se pot schimba de către politicienii pe care alegem să-i susținem noi. Prima dată cu semnături, în decembrie cu voturi. 

Încurajez cât mai multă lume să semneze on-line pe usrplus.ro pentru că e sigur în condiții de pandemie și normal pentru anul 2020, însă dacă sunteți prin oraș și de modă veche, puteți semna începînd de azi la corturile Alianței. 

La fel cum mi-am încurajat familia plecată în diaspora să se înscrie pe votstrainatate.ro pentru a vota prin corespondeță la alegerile din decembrie. Familia și prietenii și pe toți cei care pot contribui cât de puțin la propășirea neamului românesc. Care, se face al naibii de greu. Dar când se face, trebuie încurajată, tocmai pentru că este incubator pentru dezvoltare viitoare.

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s