Uncategorized

Darul și bucuria reîntoarcerii lui

7 ani de bucurie” – O carte cu povești adevărate, este cronica faptelor bune și a vieților înseninate de către Fundația Bucuria Darului de la înființare până acum. 

Am fost înduioșată sa găsesc „E cool să fii de treabă”, un text scris de mine acum ceva vreme și publicat natural, neșlefuit – în cartea asta…Am fost și surprinsă de considerația primită prin cuprinderea acestor gânduri de-ale mele în carte, dar mai mult emoționată, pentru că mereu FBD reușește să acționeze niște resorturi de sensibilitate în interiorul meu. 

Voluntariatul înseamnă foarte multă bucurie, iar împărțirea bucuriei este de multe ori de o ușurință uimitoare. Am învățat și eu asta, în anii de voluntariat petrecuți acolo, de la oamenii remarcabili care dau viață Fundației, lucru pentru care le mulțumesc.

Habar n-am cum să scriu despre voluntariat altfel decât despre conjugarea unor verbe la prezent. Alea, cele mai importante „a iubi”, „a dărui”. Nici nu am cum să încurajez pe cineva să facă voluntariat altfel decât prin exemplul propriu sau povestind, scriind despre asta. Dar pot spune că mulțumirea este pe măsură, iar răsplata balsam.

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s