Uncategorized

ArteKino

10 filme europene sunt disponibile pentru vizionare online gratuită pe site-ul artekinofestival.com Filmele care se află în selecția Festivalului sunt un mix care oglindește Europa multiculturală, diversă, în schimbare. Nu sunt tocmai facile sau digerabile, fiind filme de artă ating subiecte de nișă, cu concentrare pe individ și particularități : perioada așteptării acordării statutului de refugiat unui sirian în „THF Central Airport”, o fată suferindă de agorafobie în „Love me tender” sau una ipohondră în „Ivana the terrible”. 

Mi-am ocupat zilele trecute cu vizionarea lor. Loisirul recroindu-se limitativ social și cu abordări mult domesticite, vizionarea filmelor sau a pieselor de teatru e destul de ciuntită de farmec. Sau farmecul este și el adaptat vremurilor, ca absolut orice anul ăsta. 

Filmele sunt disponibile până în 31 decembrie, pot fi și votate de spectatori cu divers număr de stele. Nu am un preferat neapărat, însă mi-a plăcut mult „Lessons of Love” de unde e și cadrul de mai jos. E un fel de inițiere în atât de dificila luare a deciziilor. 

„Lessons of Love” regia Chiara Campara
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s