Despre mine

 

MMă numesc Mihaela Scânteie.

M-am născut în Brașov, aici trăiesc, am călătorit un pic și-mi place în continuare să o fac, am locuit un timp în afara țării, în Luxemburg.

Pot spune că mă ocup și cu scrisul printre altele.

Așa cum am scris și în prima postare, blogul acesta a apărut ca urmare a insistențelor celei mai bune și vechi prietene ale mele, a insistențelor surorii mele și a încă unora care probabil s-au plictisit de cât vorbesc și mi-au spus să scriu.

Din mai 2016 am început să scriu pe http://www.mihaelascanteie.wordpress.com .

Texte scrise de mine au mai apărut și apar des și în alte locuri pe internet:

LiterNet,

Ceașca de Cultură,

Webcultura,

Brașov Metropolitan

Cultura la dubă,

Zile și nopți .

Mă găsiți pe mail dacă vreți să-mi scrieți, îl citesc zilnic, formularul de contact  este acesta. Încerc să răspund fiecărui mail primit. Mă găsiți și pe Instagram, dacă vreți mai multe imagini cu mine și mai puține cuvinte de la mine și pe Facebook, dacă vreți să-mi urmariți activitatea, sau dacă efectiv vreți să vedeți ce fac.

Scriu despre ce vreau eu, când vreau eu. Blogul este personal și la fel viziunea mea asupra lucrurilor despre care scriu. Dacă doriți să reveniți, salvați adresa în preferințe.

P.S. În foto de mai sus eram în drum spre București, în septembrie 2020. Dap, cam asta sunt. În realitate, la imaginea asta adăugați o voce care nu prea tace.  🙂